ok, nystart på hösten (som snart är vinter)

Insåg efter ett sms av carro att jag totalt glömt bort min blogg. Inte för att det är en katastrof av bibliska mått men ändå... Det finns uppenbarligen någon som är intresserad över vad jag pysslar med så. =)

Mestadels pluggar jag väl på dagtid, läser Dokumentärfilmsproduktion just nu och vi är i full färd med att snabbt komma på en BRA plan B ifall den idén vi har nu visar sig inte fungera. Filminspelningstiden startar ungefär en vecka in i november och innan dess ska en del (läs 'massor') förberedelser vara klara. Kollade betygen idag på delkursen vi hade innan denna och den har jag fått godkänt på! Mycket välkommet, inte för att jag tvivlade på att jag skulle få godkänt men jag fick faktiskt ett plus i kanten också. ^^
     Patrik har sökt en distanskurs i Örebro som han ska läsa i vår, så då kommer även han att bli student igen. :P Nu kommer han ju fortfarande att jobba samtidigt, men ändå! (Oj jag måste komma ihåg att hälsa till honom från Annika, det hade jag nästan hunnit glömma >.<)

Har tyvärr inte kommit igång med rollspelandet än... snyft. Får ta tag i gruppen så vi styr upp det snart. Konsert i Stockholm nu i slutet på oktober, och så konsert i december också även om jag glömt vilket datum... host. Får kolla upp det.

Morfar har opererat sitt andra knä idag! Wie! Det var på tiden, blev ju inte alls över ett års förskjutning... *sura sura* Men nu är det klart så jag hoppas bara att det funkar bra sen så han slipper ha ont.

Annars sitter jag mest och spelar wow på fritiden, när jag inte fikar och umgås med patrik, fast jag har tagit tag i min kondition och börjat MOTIONSSIMMA halleluja! Jag är så duktig. ^^

Och som avslutande kuriosa kan jag berätta att en liten fågel bajsade på min vante när jag gick från Lugnet till Mediahuset idag. Wej... Tur jag har fler par. Dags att boka tvättid med andra ord.

Glad höst! Snart kommer vintern och kylan! :)