Utmaning!

 Jag blev utmanad av Clownmat (ninjadre reglerna från hennes inlägg eftersom de var lämpligt till)

REGLER: Varje spelare börjar med att skriva sex sanningar/egendomliga saker om sig själv.
Bloggare som blir tagen ska skriva sex saker om sig själv i sin blogg och samtidigt ange
reglerna för spelet. Slutligen väljer bloggaren fem nya bloggare och gör en lista av deras
namn. Efter det är gjort skriver han eller hon en kommentar i deras bloggar för att låta
dem veta att de har blivit tagna och att de ska läsa ens egen blogg för mer information.

1. Jag är nästan totalt oförmögen till att ifrågasätta (nya) fakta som presenteras för mig, vet ej om det beror på om jag är lättövertygad eller om jag bara är så naiv att jag förutsätter att det jag får höra är sant och ovinklat. Detta påstående gäller inte om jag själv redan har en bestämd uppfattning om ämnet i fråga så jag har en grund att bygga argument på.

2. Jag är intelligent, men för lat för att ta vara på mina resurser. Om jag under gymnasiet hade pluggat och gjort saker så grundligt som jag borde skulle jag säkert fått bättre betyg i många kurser. Samma åkomma lider jag lite av nu på högskolan, även om jag skärpt mig till viss del.

3. Jag klarar inte av några som helst romantiska, snuttegulliga, sliskiga kyss/hångel/sexanspelande scener på film, det blir rent traumatiskt jobbigt och jag får något som liknar ångest. Samma känsla återkommer vid (fortfarande i film) flygande kroppsdelar och känslan av att "det kommer hända något läskigt" men man vet inte när och av vad.

4. Jag ogillar mycket skarpt tanken på att upptäcka en annan människa med likadana kläder (i viss mån hårfärg) som jag, allra värst om det är en wannabe-fjortis som har det. Kränkande, helt enkelt.

5. Det blir kortslutning i hela systemet om jag blir allra minsta lilla stressad, alla kroppsfunktioner stannar av och jag står mest still på samma fläck med panik i blicken. Alternativt irrar fram och tillbaka utan att uträtta något. Att "lite stress får människor att jobba mer effektivt" är bara bullshit när det kommer till mig.

6. Jag har som vana (ofrivilligt bör tilläggas) att nysa väldigt fjantigt och minst 5 gånger i rad, oftast fler.

Jag utmanar: Sara, Malin , Lilac_Chills, Ericha och HarrytheDuck (om det är det han heter nu, har glömt^^)

Gah

Jag fryser om mina händer. Jag kan inte stava ordentligt för att mina fingrar är så stela. Tycker inte om att vara i blåsväder. Bokstavligt.

Bara lördag och söndag kvar av spexet, sen kan man återuppta livet igen... OCH kanske skriva lite mer här om vad jag håller/hållit på med. Egentligen.


Ska försöka mig på att färga håret på egen hand imorgon... Hum. Wish me luck.

Vår

Jag känner mig ofokuserad. Slö. Hjärnan lyder inte och jag får inget grepp om mina tankar.

Det regnade idag. Ett stilla fall av vattendroppar mot den grönskande marken. Så visade sig solen, det skinande klotet, den som fick luften att glittra likt flytande kristaller över himlavalvet. Själv fann jag en stunds ro ute på balkongen betraktandes detta. Andades den luften, regnvåt även den, likt så många människor före mig. Likt så många samtida med mig. Som jag hoppas många även kommer kunna göra efter mig. Tänker på allt det vackra jag lämnat kvar hemma. Alla minnen från alla de år och årstidsväxlingar jag beskådat, förnimmat. Det skär i hjärtat då jag ser det öppna såret på berget, likt den smärta då de avverkade på kullen i väster. Trots att jag vet att det är nödvändigt. Vemod infinner sig likväl. Jag hoppas att jag snart, likt jag gjorde förr, kommer kunna förlika mig med tomrummet. Träd som alltid stått där men som inte längre finns där. Träd som aldrig mer kommer se solens ljus snudda dess trädtoppar i morgondimman. Nya kommer att planteras på samma ställe. Återigen, någon gång när jag blir äldre, kommer jag kanske kunna beskåda solens gyllene strålar belysa den stolta skogen på sluttningen. En dag...

Lunar-suicide

Japp, nu är det äntligen avklarat. Nu har jag tagit livet av mitt Lunarkonto. Efter 6 1/2 års medlemskap sade jag äntligen "byebye!" till den där fjortiscommunityn. Eller, det får man tycka som man vill men det är min åsikt. Därmed inte sagt att alla som vistas där är fjortisar, men merparten är det i alla fall... Att jag inte gjort det tidigare bygger mer på lathet... och ointresse. Som att jag skulle bry mig? Haha. Från 1:a December 2000 till 4:e April 2007 existerade mitt lunarkonto. Now, no more.

Satt och kopierade av alla dagboksinlägg jag skrivit på lunar, kan vara kul att ha kvar liksom. Hur många sidor det blev i Word? 155. 155. Etthundrafemtiofem!!! HUR mycket som helst! Shit vad man skrivit... Och gud så patetisk man låter då man i början föll för det där jälva "lunar-snacket" och kommenterar helt patetiska saker... Fast man hittar ett och annat guldkorn. Som när malin och johanna hoppade fram, gjorde "peace"-tecknet med fingrarna och unisont utropade "PRÄLLEMAKT!". Det hade jag totalt glömt, men jag minns att det var sjukt roligt. ^^ Men fy fan vad elaka en del människor har varit. Begriper inte hur man stått ut. Allt är relativt för det finns alltid de som har det värre men i alla fall. En del folk alltså... Gah. Jag har inte läst igenom allt (Hur fan skulle jag hunnit det?!) men det kanske jag gör så småningom. Det är ju ofrånkomligt en del av ens liv som passerat, och det kan vara bra att se tillbaka på den man var, vad man har utvecklats ur... Eller så inte. Vissa saker mår man alltid bäst av att glömma.

Måndag igen

Det övergår mitt förstånd att man alltid orkar med ytterligare en måndag, vecka efter vecka. Tack och lov har jag lektionsfri dag idag (vilken jag EGENTLIGEN borde ägna åt min kurslitteratur) under vilken jag kan ta det hyfsat lugnt och slappa lite... Det har varit en underbar helg, så... oplanerad och stressfri. Skönt. Åker hem till Norrland om sisådär 2 1/2 dagar, övergår också mitt förstånd i hur man orkar. haha.

Händer inte så mycket här i denna världen, köpte en Passoa på Systemet för att jag fått för mig att den skulle vara drickbar, och den var riktigt jävla god faktiskt. Jag har blivit såld på likör. Jennifers fel, haha. :P Men vad fan, om man mår dåligt av spritdrycker och har problem att dricka kolsyrade drycker så blir även cider uteslutet, om man tycker öl är äckligt och whiskey för starkt... well, finns inte så mycket kvar då? Skulle väl vara vin då, dock är det ju så... så... surt. Blä. Nä, chokladlikör och liknande är mycket trevligare då.

Postat ett brev idag, det var mycket länge sedan sist.

Sugen på att beställa lite grejs från Shock, MEN jag tror inte jag har så mycket pengar att röra mig med denna månad heller plus att jag ska fixa pengar till pappsens 50-årspresent... Hoppas bror hittar något bra, blir ändå han som får köpa saken ifråga. Haha. Kommer nog inte ha råd att köpa min systemkamera förrän till hösten. Ynf. Den som väntar på något gott...