Snön den bara öser ner...

Jaja, jag vet... melodisnutten går egentligen "regnet det bara öser ner", men det struntar jag i. Patrik vaknade imorse och tittade ut genom fönstret, och suckade. "Det är ju helt vitt ute, nu får det väl ändå ge sig!" Stackars, det är inte lätt att vara skåning ibland. ^^ Skämt åsido.  Lite synd var det ju förstås, för som dagen var igår spådde det ett riktigt fint vårväder på ingång med barmark, lagom varmt och soligt. "Tji fick ni" sa vädret och vräkte ur sig en massa snö istället. Hm.

Ska alldeles strax gå upp på Willys och hämta mitt bokpaket, hade bara tänkt vänta på att Patrik dyker upp så jag kan berätta att jag kommer strax... eller... jag kanske borde gå nu, innan han ringer? (försent, nu gick han online, attans >.<)

Ska inte börja skolan förrän kl 16 idag, ur led är tiden. Men om det är enda tiden som är ledig så... är det ju så. Bara bita i det sura äpplet och jobba. Sen ska jag läsa lite böcker för en gångs skull, har ju massor som är olästa på bokhyllan, det går ju inte för sig!

I ARE SO ELITE!

JAG ÄR LVL 70!!!

Yays! Känns tokbra, helt fantastiskt roligt! Med en flying mount och allt! ^^ Nu ska man väl bara försöka få tag i lite bra utrustning också... Hihi. ^^ Epics! I want epix! Lvl 70 Night elf rogue! Nej, slut på skrytet och egoboosten, men tokroligt var det.

image14
Min Snowy Gryphon mount. ^^

Hade en jättemysig födelsedag, tack så mycket för alla sms! Det känns bra att veta att man är omtyckt fortfarande. ^^
Patrik väckte mig med rosor på morgonen, och så hade han klivit upp extra tidigt för att laga frukost åt oss båda. Så sött! Det var första morgonen på mycket länge som det kändes värt att kliva upp ur sängen. :)
Sen gick jag till skolan och klippte lite film med Dennis, fick lite gratulationer av klassen också. ^^ Sen när jag slutade gick jag upp på Ica maxi och handlade till en tårta som jag lyckades slänga ihop på eftermiddagen. Blev faktiskt gott, fast jag skulle nog disponerat om lite så jag hade hälften så mycket banan och dubbelt så mycket marsán, så att säga. Pizza till middag, sen tårtätande och kikande på filmen "Spirited away" som jag fått låna av Björn. Mycket söt film, dock var den synnerligen obehaglig på sina ställen. Men sjukt gullig! Jag älskar de små söta sotflagorna! :D
Fick grattis-sms av min bror också, som för närvarande befinner sig i USA. Kändes skönt att höra av honom, så man vet att han lever.^^

På det hela taget en mycket trevlig dag, som avslutades med att jag gick upp till maxlevel i Wow också. Helt fantastisk trevlig dag, som sagt!

Ska se vad jag göra av denna, Patrik fick rycka in och jobba sådär hastigt och lustigt... Mer hastigt än lustigt, ärligt talat. Men men, om en arbetskamrat helt plötsligt måste till akuten så är det inget att göra åt, de kan ju inte vara helt utan personal på ett sånt jobb. Jobbar man med människor så måste ju någon vara där, så är det bara. >.<

Fick mina tröjor från Silverbullet för några dagar sedan, svart långärmad med röda sömmar och ett draktryck på och en svart med lite rolig halsringning och ett gotiskt kors på framsidan. Så fint så. ^^

För de som är intresserade så gick det mycket bra på vårdcentralen förra veckan, fick lite råd och tips och ett schema för hur jag ska smörja med en massa olika krämer... Hittade en hudkräm som inte kliade! Hurra! Så nu ska det väl bli ordning och reda på saker och ting. Hoppas jag.

Helg, helg, underbara helg... och gissa vem som inte ska se på nån suspekt melodifestival ikväll...? Ces't moi! xD