Sammansvärjning?!

Jag börjar fan undra. Var ambitiös och klev upp strax efter åtta för att plugga. Någon gång vid lunchtid gick jag på Willys för att handla tentamat till imorgon och strax efter att jag kommit hem igen började något jag skulle likna vid helvetet braka lös. Jag tror att ALLA mina grannar började leva om på ett eller annat sätt, en spelade ashög musik, andra turades om att springa i trapphuset och någon jävel tyckte det var roligt att börja leka snickare. Det är total sammansvärjning mot mig och Bea, bara för att vi inte ska få ro till att sista-minuten-panik-plugga inför morgondagen. Dumma dem. Vi resonerade huruvida man på bästa sätt kunde åtgärda alla störiga människor. Vi kom fram till att spotta på dem inte var så bra för att då får de gratis DNA-bevisning, men att kasta mjölkpaket och äpplen i huvudet på dem som springer och gapar i trapphuset borde vara ok. Även om man missar målet så har man ju i alla fall klargjort sin synpunkt... Lol.

Hm, våran ena spisplatta uppför sig konstigt. Hade ställt en panna  på den för att den andra var varm, och då började det låta konstigt... Var som att plattan vibrerade eller nåt, det lät skitkonstigt. Dessutom var plattan lite varm trots att den inte varit på alls idag. Mysko.

Haha det där jävla postbudet höll på att skrämma ihjäl mig idag. Beställde i måndags ett fodral till min Ipod för att den inte ska bli allmänt skadad och repig så lätt. Hur som helst så ringde det på dörren så jag kilade och öppnade. Hann knappt öppna dörren innan postbudet släppte ner sverigest största kartong så det dånade i golvet, och han skrämde strumporna av mig till på köpet.
"LENA ANDERSSON??" skrek han
"Näää, Lisa" pep jag, skitdarrig efter skrämsmällen
"JAHA" skrek han "SKRIV PÅ HÄR"
Lisa skrev på, fick sitt paket och kunde äntligen stänga dörren. Shit vad darrig i knäna jag blev. Vem väntar sig världens *PANG* när man öppnar dörren för brevbäraren??

Hör vad jag säger. Detta är en enorm sammansvärjning för att få mig ur balans, promise. Och jävligast av allt är att jag glömde köpa tuggummi.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback